Foto's en korte omschrijvingen van onze projecten

Vanwege Corona zien onze projecten er momenteel een beetje anders uit.
We hebben dit jaar en de komende jaren terwijl ze studeren bijzonder veel studenten.

Vanwege corona ligt onze focus momenteel op Bhutan en liggen de projecten in Vietnam op pauze. Ook inkopen gaat nog steeds maar mondjesmaat maar gelukkig zijn we gezegend met een enorme voorraad die december 2019 binnen kwam. We wisten toen niet waar we het allemaal moesten laten maar nu zijn we er érg blij mee.

Een uitgebreider verhaal over 2023/2024 hebben we in het volgende blogpost gedaan: https://vietnam-nederland.nl/projecten-2023-2024/

Hier onder ziet u een stel foto’s van eerdere projecten dan krijgt u een klein beetje een beeld van het werk dat we mogen doen.

Hierboven een foto van uitgedeelde voedselpakketten, deze zijn uitgedeeld aan de kinderen van het vakantiekinderkamp wat wij hebben mogen sponsoren.

Hierboven een foto van dekens die de berg op naar het dorp worden getild. Deze dekentjes zijn gehaakt en gemaakt in Nederland en zijn hier in Vietnam vol dankbaarheid aangenomen (hebben ze dit echt allemaal met de hand gemaakt?).
Momenteel hebben we geen dekens meer nodig maar wél sokken, wilt u meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Hier een foto van een groep Vietnamezen die voor ons pop-up kaarten aan het maken zijn. We verkopen namelijk producten uit Vietnam om onze projecten te helpen financieren.
Met het inkopen van producten in Vietnam genereren we dus werk in Vietnam.
Bij deze groep zijn we kaarten gaan inkopen zodat zij hun inmiddels afgeronde studie konden betalen. We zijn ontzettend blij dat wij hier hebben kunnen helpen.

Huidige Projecten