We dachten dat we klaar waren maar jammer genoeg heeft Corona ook effect op de prijzen van auto’s in Bhutan. De auto die ze daar graag hadden willen kopen was al verkocht en op dit moment zijn er geen andere auto’s beschikbaar. Véél meer mensen zijn door de corona crisis andere auto’s gaan aanschaffen en de prijzen van de auto’s zijn erg gestegen.

Wél zijn we erg dankbaar voor de bijzondere giften die we al hebben mogen krijgen voor de auto en hebben de thermometer aangepast voor het nieuwe streefbedrag. Daarnaast hebben we nu een foto van de soort auto die nodig is om door de Bhutanese bergen te trekken!

Vrijdag 25 Maart vertellen we tijdens Brandstof op Groot Nieuws Radio een beetje meer over hoe het ondertussen is met de auto. Wanneer de link beschikbaar is delen we hem hier!

foto van een tweedehands toyota pick-up truck

Dank u wel dat u een kijkje komt nemen bij onze auto actie.
Een bijzondere actie dit keer, dit hebben we nog nooit eerder gedaan en hebben we nog nooit van durven dromen. Een auto.
Niet een luxe dure nieuwe auto, nee gewoon een veilige tweede hands auto die veilig door de Himalaya kan rijden. De oude auto die we gaan vervangen is al jaren niet meer veilig maar het werk moest nou eenmaal gedaan worden dus ze probeerden zich er nog mee te redden. Nu is het tijd om hem te vervangen zodat ze weer vol liefde verder kunnen met hun werk.
U kunt meer horen op ons radio interview op groot nieuws radio het interview begint om -34:30: klik hier voor het interview

Hij gaat inmiddels door corona €38000 kosten, helpt u mee?

Dit kan door het bedrag over te maken naar:

IBAN: NL69 RABO 0102 6452 80
T.N.V. St. Vietnam-Nederland

Of scan de QR-code om direct een bedrag over te maken.

Scan deze QR code of klik hier om direct een gift over te maken!
Dank u wel voor uw gift!

Er is nog €3820 nodig, we hebben al €29590 van de €33410

Links op de thermometer zie je het totaalbedrag wat er al is voor de auto!

We zijn erg dankbaar dat we dit namens jullie mogen gebruiken in Vietnam en Bhutan!