Afgelopen weekend zijn er meerdere dingen mis gegaan met de website en de sjaals onze excuses daarvoor, het is gewoon nog steeds of opnieuw mogelijk om een sjaal te ontvangen via de webshop als u een gift gegeven heeft. Lukt het nog steeds niet? Stuur dan even een mailtje naar stichtingvietnamnederland@gmail.com dan helpen we u graag via de mail.

 

Dank u wel dat u een kijkje komt nemen bij onze actiepagina N.A.V. de radiouitzending op 4 Februari.
Weet u nu helemaal van niks? Luister dan het interview terug door hier te klikken het programma waar we op waren is brandstof en het werd uitgezonden tussen 10:00 en 12:00 op Zaterdag 4 Februari.
Ze gaan in Bhutan regelmatig de bergen in om het goede nieuws te vertellen en praktische hulp te bieden. Hierbij delen ze voedsel, muskietennetten en dekens uit. Corona bepaald ook daar het ritme, sinds een paar maand zijn ze uit de lock-down en is er weer meer ruimte om er op uit te trekken om mensen te bereiken.

We hopen op nieuwe vaste sponsors, dit omdat de nood in het land op het moment zo hoog is dat onze contactpersoon bijna niet weet waar hij om moet vragen als wij vragen of er nog een project is.

Dit kan door maandelijks een bedrag over te maken naar:

IBAN: NL69 RABO 0102 6452 80
T.N.V. St. Vietnam-Nederland

Of scan de QR-code om direct een bedrag over te maken.

Scan deze QR code of klik hier om direct een gift over te maken!
Dank u wel voor uw gift!
Ook een losse gift is hartstikke welkom! Iedere euro maakt direct een verschil in de levens van mensen in Bhutan en Vietnam.

 

Speciaal voor Groot Nieuws Radio hebben we voor elke nieuwe sponsor een zijden sjaal klaarliggen.
Deze kunt u uitkiezen door naar Hier te klikken op de webshop en een kleur uit te kiezen en te bestellen. De bijgevoegde foto is een voorbeeld van hoe zo’n sjaal er uit zou kunnen zien. Nogmaals bedankt!

Links op de thermometer zie je het totaal bedrag wat binnen gehaald is sinds we de actie begonnen zijn!